Sko

Et par gode sko

Enhver kvinde forstår vigtigheden af et par gode sko. Mange kvinder har en forkærlighed for enten sko, tasker, kjoler eller andet og mange har en hæderlig samling i deres skabe. Sko skal, som så meget andet, passe sammen med ens outfit, og derfor er det godt at have flere par at vælge imellem. Ligesom det samme gælder for de forskellige sæsoner, og man skal både have vintersko og sommer/ forårssko. Der findes rigtig, rigtig mange forskellige sko i forskellige modeller, designs, farver og lige meget hvilken stil man er til, så er der et bredt udvalg af sko man kan vælge imellem. Og rigtig mange brands stræber efter et bredt udvalg af modeller til en bred målgruppe.

 

Sneakers

Et par klassiske sneakers er næsten et must-have i enhver kvindes skoskab. Et par enkelte og klassiske sneakers i en ensfarvet model, vil kunne passe til de fleste outfits. Har man mod på at skille sig lidt mere ud fra mængden, så kan man gå efter en lidt mere sporty og farverig sneaker. Det er især de store sportsbrands som Nike og Adidas der laver modige og smarte modeller. Et par sneakers vil man kunne bruge næsten hele året igennem, måske på nær i snevejr, men ellers er det en meget alsidig skomodel.

 

Vinterstøvler

Vinterstøvler er ikke blot en betegnelse for et par sko, men der er mange former for vinterstøvler som skotypen dækker over. Et par vinterstøvler kan være pæne, klassiske og enkelte som man vil kunne bruge til dagligdagen på arbejde eller i skole. Men et par vinterstøvler kan også være varme og mere ”klumpede” så de er beregnet til at gå lange ture i sne og regn i de kolde årstider. Det er smart at finde et vinterstøvler til begge formål, og med et par gode modeller, vil du have sko der kan bruges i mange år. Varme vinterstøvler fås især fra populære mærker som Timberland og Wolverine, og lidt pænere støvler fra bl.a. Bianco.

 

Stilletter

Stilletter fås i mange typer. Du kan finde par med både høj eller lav hæl, med mange eller få remme over foden, eller en stillet der er lukket over hele foden. Det er meget forskelligt hvad kvinder ønsker, og om man kan lide de meget høje hæle eller om man kan lide de meget feminine og klassiske sorte stilletter. Men lige meget hvilken type man er til, så har de fleste kvinder et par sorte stilletter som de ved at de kan bruge til næsten alle outfits. Især stilletter fra Sofie Schoor, Angulus og Pavement er populære.

 

Sandaler

Lige meget om man opholder sig i Danmark eller i udlandet i sommerferien, så skal man have sig et par gode sandaler. Der findes, lige som med de andre ovennævnte skotyper, en masse typer af sandaler. Nogle kvinder er vilde med de meget feminine sandaler der måske kan skille sig lidt ud fra mængden og andre elsker de mere behagelige sandaler som sidder godt og ergonomisk på foden. Der er mange populære sandaler fra fx Birkenstock, Ecco og Tommy Hilfiger.